VÅR PERSONAL

Hos oss jobbar två förskollärare, två barnskötare, en kock/lokalvårdare och en förskolechef.


Elisabeth
Elisabeth
Förskolechef, forskolechef@kossan.net
Jag har arbetat i förskolan sedan 1998. Förskollärare, pedagogisk rådgivare, metagog och förskolechef är de arbetsroller jag haft. Jag är även utbildad specialpedagog och driver eget företag - Mot Nya Höjder. Jag brinner för att ge era barn de allra bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas.
Henrik
Henrik
Förskollärare, henrik@kossan.net
Jag är förskollärare sedan 1995. Jag har ett brinnande intresse för musik, psykologi och allas lika värde. I mitt arbete med barnen vill jag ge dem möjlighet att utvecklas i en trivsam miljö som kan stimulera alla sidor hos barnen. Genom att gemensamt fantisera, berätta och utforska kan vi alla lära oss av varandra och växa som människor.
Åsa
Åsa
Förskollärare, asa@kossan.net
Jag är förskollärare och min lärarutbildningsinriktning är kultur, medier och estetik. Jag ser på estetiken och skapandet som sätt eller språk för att söka, gestalta och bearbeta kunskap, både tillsammans och på egen hand. Ju fler språk vi använder, desto rikare samtal!
Rebecka
Rebecka
Barnskötare, rebecka@kossan.net
Det bästa jag vet med att jobba med barn är deras vilda fantasi och breda intresse för att få reda på nya saker. Jag strävar efter att vara en inspirerande och hjälpsam pedagog i barnens utveckling. Att kunna se varje barns enskilda behov och alltid vara tillgänglig. Att sprida glädje och värme varje dag är mitt vardagsmål.
Ann-Louise
Ann-Louise
Barnskötare, ann-louise@kossan.net
Jag har arbetat i förskolans värld sedan 1991. Jag gillar att nyfiket fånga tillfället och lärandet som gör hela dagen till ett äventyr. Fantasi och sagor är mina verktyg då jag är diplomerad sagopedagog. Att medvetet kunna inspireras och inspirera barnen gör att vi kommer att vara medforskare tillsammans och växer med hjälp av varandra.
Hilda
Hilda
Vikarie, hilda@kossan.net
Hilda är vår fantastiska och trogna timvikarie! Hon har mycket erfarenhet av Kossan då hon själv gått här som barn. En annan sak hon gör är att vara handbollstränare och medverka på olika läger och sportcamps. En riktig förebild!
Philip
Philip
Mitt kök är ett öppet kök och alla är välkomna in, pedagoger, barn och föräldrar. De senaste 20 åren har jag arbetat som kock i Stockholm med specialistinriktning på allergimat. Jag arbetade även med catering och gjorde mat till Nobelfesten. På Kossan kommer det serveras mat med spännande smaker och nyttiga ingredienser.